Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 Sorunu Acil Yardım!!!

Metin2 Sorunu Acil Yardım!!!
0
200

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Arkadaşlar pc ye metin2 yükledim

Evvelden açılıyorduBilgisayara format çektikten sonra takriben 10 kere yükledim,yüklendi lakin auto patch yükleme sayfası açıldığında MetinbinIzpackiconepkIzmetinexe bunları yükleyemiyor ve kusur çıkarıyorLütfen nedenini ve çözümünü paylaşınSaygılarımla *

Similar threads

Arkadaşlar pc ye metin2 yukledim Onceden acılıyorduBilgisayara format cektikten sonra yaklaşık 10 defa yukledim,yuklendi ama auto patch yukleme sayfası acıldığında MetinbinIzpackiconepkIzmetinexe bunları yukleyemiyor ve hata cıkarıyorLutfen nedenini ve cozumunu paylaşınSaygılarımla
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
merhaba arkadaşlar benim ciddi bir sorunum var aslında benim değil konuştuğum bi çok cafeci arkadaşım aynı sorunla karşı karşıya LÜTFEN OKUMADAN FORMAT AT GİBİ YAZILAR YAZMIYALIM forumlara bakıyorum forumlarda da bir çok kullanıcı aynı dertten yakınıyor arkadaşlar sorunuma gelince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,527Konular
981,505Mesajlar
31,510Kullanıcılar
aphelios0182Son üye
Üst Alt