Metrolu Kozalak Pastası Tanımı İçin Gereçler
- 5 adet metro çikolata
- Yarım paket margarin
- 2 yemek kaşığı bal
- 4 ,5 su bardağı mısır gevreği
Metrolu Kozalak Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle margarini tencereye koyup eritiyoruz.
- Daha sonra küçük küçük doğradığımız metre çikolatalarımızı ekliyoruz.
- Bir kaşık yardımı ile çikolatalarımızı eritiyoruz.
- Daha sonra içerisine iki yemek kaşığı bal ek edip bir cins daha karıştırıyoruz.
- Son olarak da 4 buçuk yaklaşık su bardağı mısır gevreğini ekliyoruz kaşıkla karıştırıyoruz.
- Ocağın altını kapatıyoruz.
- Bir 2 dakika sonra fincan ile süratli bir biçimde şekillendiriyoruz.
- Kaşık yardımıyla koyduktan sonra yavaşça oynadığım vakit çarçabuk çıkıyor hem imajı hem tadı süper denemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun artık.