Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mevlana'dan kalp kırmak ile ilgili sözler arıyorum arkadaşlar

Mevlana'dan kalp kırmak ile ilgili sözler arıyorum arkadaşlar
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mevlana'dan kalp incitmek ile ilgili sözler arıyorum arkadaşlar Arkadaşlar Mevlana'dan sözler araştırıyorum ve sıra geldi kalp kırmayla alakalı sözlere Lütfen Mevlana'nın söylediği yürek kırmayla ilgili sözleri yazarmısınız?  

Similar threads

Mevlana'dan dostlukla alakalı sözler arıyorum Selamlama arkadaşlar Ödevim sebebiyle yardımınızı istiyorumBana Mevlananın söylediği dostlukla ilgili sözleri yazabilirmisiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mevlana'dan inciler mevlanadan aşka dair sözler mevlananın anne ile ilgili sözleri mevlananın aşka dair sözleri mevlana dan sözler mevlana nın Mevlana'nın sözleri bir diğer güzel ve anlamlı oluyor benimde fazla beğendiğim ve kullandığım bir takım sözleri var Mevlana'nınSizlere bu kıymetli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Atatürk'ün söylediği sanat ile ilgili sözleri arıyorum Merhabalar, Atatürkün söylediği sanat ile ilgili sözler arıyorum, çok acele !!  
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Mevlana'dan Kalp Kırmak İle İlgili Sozler Mevlana ozellikle manevi konular hakkında cok guzel sozler soylemiştir İslamiyette de oldukca onemli olan Kalp kırmak ile ilgilli unlu mutasavvıfın sozlerini sizin icin derledik: Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı icin kapıya vurmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Namaz İle İlgili Hoş Sözler arkadaşlar, eşime namazı alışılmışlık yapmak istiyorum yani beş süre namaz kılsın istiyorum bu yüzden ona arada namaz kılmanın önemini ve vakitlerini andırmak için Namaz İle İlgili Güzel Sözler arıyorum Bu konuda yardımcı olacak arkadaşımdan şimdiden Allah razı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt