Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevlananın yedi oğudu

Mevlananın yedi oğudu
0
210

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Mevlana'nın 7 oğudu,Mevlananın 7 sozu,Mevlananın 7 altın oğudu,Mevlananın 7 altın sozu

1Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol

2Sevkat ve merhamette guneş gibi ol

3Başkalarının kusurunu ortmede gece gibi ol

4Hiddet ve asabiyette olu gibi ol

5Tevazu ve alcak gonullulukte toprak gibi ol

6Hoşgorurlukte deniz gibi ol

7Ya olduğun gibi gorun, ya gorunduğun gibi ol

(Mevlana)

Similar threads

Mevlananın 7 oğudu ingilizce İngilizce Mevlananın yedi oğudu Mevlananın yedi oğudu ingilizce MEVLANA’NIN YEDİ OĞUDU SEVEN ADVICE OF MEVLANA 1) Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol In generosity and helping others be like a river 2) Şefkat ve merhamette guneş gibi ol In...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Hz Mevlana'nın Yedi Oğudu *Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol *Şevkat ve merhamette guneş gibi ol *Başkalarının kusurunu ortmede gece gibi ol *Hiddet ve asabiyette olu gibi ol *Tevazu ve alcak gonullulukte toprak gibi ol * Hoşgorurlukte deniz gibi ol * Ya olduğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
mevlananın ingilizce sozleri ve tercumeleri imagesmevlananiningilizcesozleri5ad9af99a928e Hz Mevlana’nın yedi oğudu Comertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol… Şefkat ve merhamette guneş gibi ol… Başkalarının kusurunu ortmede gece gibi ol… Hiddet ve asabiyette olu gibi ol…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
mevlananın altın sozleri Mevlana Sozleri mevlananın meşhur sozleri Mevlananın onemli sozleri, Mevlananın unlu sozleri imagesmevlananinenunlusozleri5ad9b0696ca93 Ya oldugun gibi gorun Ya gorundugun gibi ol Hz Mevlana Biz guzeliz sende guzelles, bizim huyumuzla huylan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
mevlananın 7oğudu nelerdir? 1comertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol 2şefkat ve merhamette guneş gibi ol 3başkalarının kusurunu ortmede gece gibi ol 4hiddet ve asabiyette olu gibi ol 5tevazu ve alcak gonullulukle toprak gibi ol 6hoşgorude deniz gibi ol 7ya olduğun gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,733Kullanıcılar
XəyalSon üye
Üst Alt