Meye Suyu Tanımı İçin Materyaller
- 1 olgun elma
- 2 portakal bir nektari
- Yarım su bardağı şeker
- 1, 5 litre su
Meye Suyu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Meyveler soyulur yıkanır çekirdeklerinden ayrılır.
- Ben pratik el rondosu kullandım siz isterseniz robottan çekebilir yahut çok ince biçimde elinizle de doğraya bilirsiniz.
- Meyveler rondodan çekildikten sonra tencereye alınır şeker ve su eği yapıldıktan sonra kaynamaya bırakılır.
- Meyveler rondodan çekildikten sonra tencereye alınır şeker ve su eği yapıldıktan sonra kaynamaya bırakılır.
- Kaynayan meyveler soğumaya bırakılır.
- Biz süzgeç yahut bir kevgirden geçirilir posasından ayrılır.
- Kevgir de kalan posa çöpe sular ile sürahilere aktarılır.Ben kaynamayla buharda olacak diye iki litre su kullandım. Çok sulu oldu meyve tadından çok su tadı geldi. O yüzden siz bir yahut 1, 5 litre kadar su koyun gerçek bir meyvesi olacak. O yüzden siz bir yahut 1, 5 litre kadar su koyun gerçek bir meyvesi olacak. Afiyet olsun soğuk soğuk içe bilirsiniz ????????.