Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meye Suyu

Meye Suyu
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
meye-suyu.jpg

Meye Suyu Tanımı İçin Materyaller

  • 1 olgun elma
  • 2 portakal bir nektari
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1, 5 litre su

Meye Suyu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Meyveler soyulur yıkanır çekirdeklerinden ayrılır.
  2. Ben pratik el rondosu kullandım siz isterseniz robottan çekebilir yahut çok ince biçimde elinizle de doğraya bilirsiniz.
  3. Meyveler rondodan çekildikten sonra tencereye alınır şeker ve su eği yapıldıktan sonra kaynamaya bırakılır.
  4. Meyveler rondodan çekildikten sonra tencereye alınır şeker ve su eği yapıldıktan sonra kaynamaya bırakılır.
  5. Kaynayan meyveler soğumaya bırakılır.
  6. Biz süzgeç yahut bir kevgirden geçirilir posasından ayrılır.
  7. Kevgir de kalan posa çöpe sular ile sürahilere aktarılır.Ben kaynamayla buharda olacak diye iki litre su kullandım. Çok sulu oldu meyve tadından çok su tadı geldi. O yüzden siz bir yahut 1, 5 litre kadar su koyun gerçek bir meyvesi olacak. O yüzden siz bir yahut 1, 5 litre kadar su koyun gerçek bir meyvesi olacak. Afiyet olsun soğuk soğuk içe bilirsiniz ????????.
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt