bilgisayarci
FD Üye

Meyhane Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
- 400 gram kuşbaşı et
- 1 adet soğan
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı pirinç
- 6 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Meyhane Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Etimizi tenceremize alıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz (İlave su eklenebilir)
- Sonrasında yağımızı ve soğanımızıda ekleyip kavuruyoruz.
- Salçalarımızı da katıp pirincimizide üzerine ekliyoruz.
- Bir tur karıştırdıktan sonra suyumuzu ilave edip orta ateşte 15 dakika kadar pişiriyoruz.
- Son olarak karabiberimizi ekleyip dinlendiriyoruz pilavımızı. Afiyet olsun
????