Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Meyveli Bebek Keki

Meyveli Bebek Keki
0
69

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Meyveli Bebek Keki Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet yumurta
  • 1 adet elma
  • 1 çay bardağı süt ( +1 yaş ) yahut su
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı un tepeleme değil
  • 4 adet gün kurusu
  • 10 adet siyah kuru üzüm
  • 3 tam ceviz
  • 1 tatlı kaşığı vanilya (isteğe göre)
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu (isteğe göre)

Meyveli Bebek Keki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle sırasıyla yumurta ve rendelediğimiz elmayı uygun bir kaba alıp çırpalım.
  2. Ardından yeniden sırasıyla süt ve zeytinyağını ek edelim.
  3. Tekrar mikser ile çırpalım.
  4. Un,kabartma tozu ve vanilyayı da ekledikten sonra tekrar çırpıp kuru meyvelerimizi ve cevizi ekleyelim ve uygun kalıbımıza dökelim ( ben meyveleri minik minik doğradım cevizi ise toz haline getirdim )
  5. 180° fırında 25 – 30 dk kadar pişirelim. Afiyet olsun ☺️
Meyveli Bebek Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kuru Meyveli Kek Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı kuru meyve1 yemek kaşığı hindistan cevizi3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2,5 su bardağı un Kuru Meyveli Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Taze Ve Kuru Meyveli Kek Tanımı İçin Gereçler Bardak ölçüsü : 200 ml 3 adet yumurta125 gram oda sıcaklığında tereyağı1 su bardağı süt1 su bardağı toz şeker1 paket kabartma tozuYarım limon suyu3 su bardağı un Üzeri için Ben gün kurusu, frenk üzümü, erik ,elma, limon ,portakal tercih ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kuru Meyveli Pamuk Kek Tanımı İçin Gereçler 4 yumurta1 su bardağı şeker1 vanilya1 su bardağı süt1 su bardağı sıvı yağ1 kabartma tozu2,5 su bardağı un4 küçük küçük küp doğranmış kuru kayısı1 küçük kase çekirdeksiz kuru üzüm (Kuru meyveleri elemek için 1 kaşık un ) Kuru Meyveli Pamuk Kek Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Meyveli Kremalı Tart Kek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta (oda ısısında)1 çay bardağı toz şeker1 çay bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2 çay bardağı un Muhallebisi için 2 su bardağı süt4 yemek kaşığı toz şeker1 adet yumurta sarısı2 yemek kaşığı un1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Meyveli Tart Pasta (Yap Ye) Tanımı İçin Malzemeler Kek için; 2 adet yumurta1 çay bardağı sütYarım çay bardağı sıvı yağYarım çay bardağı toz şeker1 paket vanilya1 paket kabartma tozuElenmiş un Kreması için; 2,5 su bardağı süt2 tepeleme yemek kaşığı un1 türk kahvesi fincanı toz şeker1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt