Meyveli Çikolatalar Tanımı İçin Gereçler
- 120 gram beyaz çikolata
- 220 gram sütlü çikolata
- 5 tane küçük dilimlenmiş kuru kayısı
- 2 yemek kaşığı kuru üzüm
- 2 tane küçük doğranmış lokum
- Renkli draje
- Yumuşak şeker
- Fındık
- Badem
Meyveli Çikolatalar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Beyaz çikolata ve sütlü çikolata başka tencerelerde benmari tarzı eritilir (Çaydanlıkta kaynayan suyun üzerine küçük bir tencere koyulur çikolatalar tencerenin içinde eritilir)
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine birer yemek kaşığı aralıklı olarak çikolata koyulur ve kaşıkla hafif yayılır, yuvarlak hal verilir.
- Üzerlerine istediğiniz biçimde kuru meyve, kuruyemiş, drajeler, yumuşak şeker dizilir.
- Buzlukta 5 dakika çikolata sertleşene kadar bekletilir. Servise hazır hale gelir. Afiyet olsun ????????