
Meyveli Frappe Tanımı İçin Materyaller
- 4 adet şeftali
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
- 10 küp buz
- 3 su bardağı süt
- 3 top vanilyalı dondurma
- Meyve ya da çikolata sosu
Meyveli Frappe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tanım 3 kişiliktir. Frappeyi ister kahve isterseniz tüm meyvelerle yapabilirsiniz.
- Öncelikle şeftalinin kabukları soyulur ve robota alınır.
- İçerisine 1 yemek kaşığı pudra şekeri ve 4 küp buz eklenip rondodan geçirilir.
- Akabinde sıkmalı soslarla bardak süslenir ve her bardağa 2 küp buz eklenir.
- Üzerine biraz soğuk süt eklenir, sütü çok doldurmayın meyve püresi ve dondurmaya da yer kalacak formda doldurun.
- Son olarak da robottan çektiğiniz meyvenizi eşit olarak bardaklara paylaştırıp her bardağa birer top dondurma ???? ekleyip üzerine sos sıkarak servis edebilirsiniz.