teknolojiuzmani
FD Üye
Meyveli Magnolia Tanımı İçin Materyaller
- 1 lt süt
- 2 tepeleme yemek kaşığı un
- 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta(buğday yahut mısır)
- 1 su bardağı şeker (250 ml bardakla)
- 1 tane yumurta
- 1 paket kremşanti
- 1 paket vanilya
- 1 paket petibör bisküvi
- Çilek, kivi ve muz
Meyveli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Şeker, yumurta, süt, un ve nişastayı tencereye alalım.
- Daima karıştırarak kaynatalım.
- Kaynayınca 1-2 dk daha pişirip altını kapatalım.
- İçerisine vanilya ekleyelim ve karıştırarak soğumaya bırakalım.
- Bisküvileri blender ile un haline getirelim.
- Muhallebimiz soğuyunca kremşantiyi ek edelim ve 6-7 dk çırpalım, pürüzsüz bir krema haline getirelim.
- Meyvelerimizi ince ince doğrayalım.
- Kaplarımıza evvel 1 kaşık bisküvi koyalım.
- Yanlarına meyvelerimizden koyalım.
- Üzerine 2 kaşık krema koyalım.
- Kabımızın büyüklüğüne nazaran 1 sıra daha tıpkı süreci yapalım ve üzerini dilediğimiz üzere süsleyelim.
Meyveli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı