Meyveli Muhallebi Tanımı İçin Gereçler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 paket krem şanti
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Mevsimlik meyveler
Meyveli Muhallebi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt, şeker, un, nişasta bir tencere alınır kıvam gelene kadar kısık ateşte karıştırılır ( altının yanmaması için devamlı karıştırın ).
- Kıvam alan muhallebinin altı kapatılır.
- Üzerine krem şanti vanilya ve tereyağı eklenerek mikserle güzelce karıştırılır vee muhallebimiz hazır.
- Üzerinde isterseniz mevsim meyveleri isterseniz bisküvi kırıntıları koyup servis edebilirsiniz şimdiden afiyet bal şeker şifa olsun ???? hayırla kalın.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.