Meyveli Parfe Tanımı İçin Gereçler
- Çilekli 2 li paket kremşanti
- 1 tane büyük uzunluk muz
- 1 kase çilek
- 2 su bardağı soğuk süt
- Yarım çay bardağı çakıl taşı
- 3 tane küçük paketli halley 1 paketi süslemek için
- 4 tane ince doğranmış çilek
- 1 paket halley
- 1 yemek kaşığı çakıl taşı
- Karamel hazır sos
- Pasta süsü
- Tercihe nazaran süsleme size kalmış ben zekinize isteğinize nazaran
Meyveli Parfe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 paket kremşantiyi 2 su bardağı süt ile katılaşana kadar 2-3 dakika çırpalım dondurucu yerine bırakalım muz ve çileği doğrayalım.
- Küçük küpler halinde halleyleride küçük küpler halinde doğrayıp dondurucudan çıkarıp krem şantiye doğradığımız materyalleri ekleyelim yarım çay bardağı çakıl taşınıda ek edip karıştıralım.
- İstediğiniz her hangi bir kalıba üstünüde kapatacağımız büyükte streç sarıp içine dökelim hoş ce yaydıktan sonra kalan streç ile üstünü örtüp bir kaç saat bekletelim.
- Dondurucuda donduktan ve servis edeceğiniz vakit üstünü süsleyip servise hazırdır şimdiden denemek isteyenlere afiyet olsun ????