Meyveli Pasta Tarifi İcin Malzemeler Pandispanyası icin;
*4 adet oda sıcaklığında yumurta
*1 su bardağı toz şeker
*Yarım cay bardağı ılık su
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1 su bardağı + 2 corba kaşığı un
*1 fiske tuz
Arası icin;
*Islatmak icin yarım cay bardağı sut
*Hazır paket krema((siz kendinizde yapabilirsiniz))
*Ben meyveleri kup kup doğrayıp kremaya karıştırdım siz nasıl dilerseniz oyle susleyip doğrayıp arasına koyun
*Kivi
*Cilek
*Muz
Uzeri ve suslemesi icin;
*Yine ben hazır soslardan kullandım meyveli sos kenarları icin bir paket krem şanti cilek ve antep fıstığının toz haliyle susledim
Meyveli Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Yumurtaların beyazı ve sarısını ayırın
*Sarısını şeker ile karıştırıp cırpın kopuk kopuk olup rengi acılınca yarım cay bardağı ılık su ekleyin cırpmaya devam edin
*Diğer malzemeleri de ekleyip spatula yardımıyla dıştan ice doğru karıştırın
*Yumurtanın akını tuzla beyaz olana kadar karıştırın
*Sonra iki karışımı da karıştırıp spatulayla aynı işlemi yapın fazla sondurmeden kelepceli kalıba veya yağlanmış yuvarlak borcama dokun
*180 derecede ısıtılmış fırında 5055 dk pişirin
*Krema ve uzerindeki sosu paketin arkasındaki tarif ve olceklerde hazırlayın
*Daha sonra pandispanya kekimizi ikiye bolelim arasına krema ve meyveleri koyun diğer kek parcasını da ustune koyalım
*Sonra kenarlarını ve az ustunu keki kapatacak şekilde krem şanti surelim
*Daha sonra meyveli sosu uzerine dokup susleyelim

*4 adet oda sıcaklığında yumurta
*1 su bardağı toz şeker
*Yarım cay bardağı ılık su
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1 su bardağı + 2 corba kaşığı un
*1 fiske tuz
Arası icin;
*Islatmak icin yarım cay bardağı sut
*Hazır paket krema((siz kendinizde yapabilirsiniz))
*Ben meyveleri kup kup doğrayıp kremaya karıştırdım siz nasıl dilerseniz oyle susleyip doğrayıp arasına koyun
*Kivi
*Cilek
*Muz
Uzeri ve suslemesi icin;
*Yine ben hazır soslardan kullandım meyveli sos kenarları icin bir paket krem şanti cilek ve antep fıstığının toz haliyle susledim
Meyveli Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Yumurtaların beyazı ve sarısını ayırın
*Sarısını şeker ile karıştırıp cırpın kopuk kopuk olup rengi acılınca yarım cay bardağı ılık su ekleyin cırpmaya devam edin
*Diğer malzemeleri de ekleyip spatula yardımıyla dıştan ice doğru karıştırın
*Yumurtanın akını tuzla beyaz olana kadar karıştırın
*Sonra iki karışımı da karıştırıp spatulayla aynı işlemi yapın fazla sondurmeden kelepceli kalıba veya yağlanmış yuvarlak borcama dokun
*180 derecede ısıtılmış fırında 5055 dk pişirin
*Krema ve uzerindeki sosu paketin arkasındaki tarif ve olceklerde hazırlayın
*Daha sonra pandispanya kekimizi ikiye bolelim arasına krema ve meyveleri koyun diğer kek parcasını da ustune koyalım
*Sonra kenarlarını ve az ustunu keki kapatacak şekilde krem şanti surelim
*Daha sonra meyveli sosu uzerine dokup susleyelim

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.