iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
125 gr light labne peyniri
125 gr light yoğurt
1 çorba kaşığı bal
150 gr frambuaz
1 şeftali
Yarım su bardağı
maden suyu
4 kedidili bisküvi
Tarif
Frambuazları yıkayıp blendere alın
Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin
Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin
Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ilave edip çırpın
Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın
Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ilave edin
Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin
Servis yapın
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
125 gr light labne peyniri
125 gr light yoğurt
1 çorba kaşığı bal
150 gr frambuaz
1 şeftali
Yarım su bardağı
maden suyu
4 kedidili bisküvi
Tarif
Frambuazları yıkayıp blendere alın
Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin
Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin
Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ilave edip çırpın
Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın
Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ilave edin
Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin
Servis yapın
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız