Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MHP Alim Işık kimdir

MHP Alim Işık kimdir
0
228

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Alim Işık milletvekili
Alim Işık biyografisi
Alim ışık hayatı
Alim ışık kim mhp

Alim Işık, 3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Meryem'dir
Öğretim Üyesi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümü'nü birincilikle bitirdi Yüksek lisans ve doktorasını ÇÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalı'nda tamamladı
ÇÜ Ziraat Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak devir yaptı 1991'de Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalı'nda Doçent, 1997'de Tarım Makineleri, 2000 yılında da Endüstri Mühendisliği Anabilim dalında Profesör oldu Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde Öğretim Üyeliği, DPÜ'de Senato ve Yönetim Kurulu Üyeliklerinin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü DPÜ Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve DPÜ Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu Bilimsel alanda, 39'u milletlerarası olmak üzere, toplam 145 makale ve bildiri, 12 kitap ve bunun dışında da keza çoğu yayını bulunmaktadır
23 Dönem Kütahya Milletvekili 23 Dönem'de İKÖPAB Türk Grubu Üyesi oldu
İyi düzeyde İngilizce haberdar olan Işık, evli ve 3 çocuk babasıdır *

Similar threads

Cevdet Erdöl hakkında data Cevdet Erdöl biyografi Cevdet Erdöl, 16 Şubat 1958'de Trabzon Sürmene'de doğdu Babası Hasan bey Annesi Ayşe hanımdır Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi'nden askeri doktor olarak mezun oldu Ankara GATA'da İç Hastalıkları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Soner Aksoy Kim, Soner Aksoy Hakkında Bilgi, Soner Aksoy Biyografisi 27 Temmuz 1941 yılında Kütahya Gediz'de doğdu Babasının adı Mehmet Fahri, annesinin adı Nazire'dir Dr Cihaz Yüksek Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Cihaz Fakültesi'ni bitirdi Doktorasını Gazi Üniversitesi Fen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Akıllı Ertugay ne iş yapar,Akıllı Ertugay Kimdir,Zeki Ertugay Hayatı ,Zeki Ertugay biyografisi,Zeki Ertugay hakkında data Zeki Ertugay Kimdir, Hayatı Akıllı Ertugay, 21 Aralık 1947'de Erzurum Aşkale'de doğdu Babasının adı Necmettin, annesinin adı Canpaşa'dır Ziraat Yüksek Mühendisi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Abdülkadir Özcan biyografisi Abdülkadir Özcan hayatı Abdülkadir Özcan kimdir Abdülkadir Özcan hakkında data 30 Mayıs 1948 tarihinde Milas'da doğan Özcan, 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesini Şeyhî Mehmed EfendiVekayiü'lfudalâadlı lisans teziyle bitirdi 19741977 yılları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
MHP Münir Kutluata Kimdir MHP Münir Kutluata SAKARYA Milletvekili Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Başkanlık Divanı Üyesi Münir Kutluata, 10 Mayıs 1946'da Bolu Akçakoca'da doğdu Babasının adı Celalettin, annesinin adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
858,507Konular
982,807Mesajlar
30,620Kullanıcılar
atos3534Son üye
Üst Alt