Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Microsoft'tan, Windows 11'in Başlat Menüsünde Bir Değişiklik Daha!

Microsoft'tan, Windows 11'in Başlat Menüsünde Bir Değişiklik Daha!
0
51

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
microsoft-windows-11-baslat-menusunde-bir-degisiklik-daha.jpg

Windows 11'de tekrar tasarlanan Başlat menüsü, yeni işletim sistemine gelen en tartışmalı değişikliklerden biri. Ancak Windows 11 günleri saymaya başlamışken, Microsoft hala kimi değişiklikler yapmaya devam ediyor. Windows 11 çıkana kadar da bundan geri durmayacak üzere görünüyor.

5 Ekim'de piyasaya sürülmeden evvel işletim sistemini test etmek isteyen Insider kullanıcılarının yükleyebildiği son Windows 11 test sürümünde, Microsoft'un Başlat menüsünde küçük ancak kullanışlı bir ince ayar yaptığı görülüyor. Güç seçeneklerinin üstüne 'Oturum açma seçenekleri' eklenmiş durumda.

Windows 11'e giriş tekniğini süratle değiştirme seçeneğine sahip olmak epey pratik bir seçenek ve Microsoft'un bu yeni düzenlemesi başarılı bir çalışma olmuş üzere görünüyor. Windows 11 test programında olanlar, bu değişikliği görmek için 22458 numaralı sürümü yüklemeli.

Windows Central'ın haberine nazaran, bu değişikliğe ek olarak Microsoft, Başlat menüsünün performansını etkileyen bir yanılgıyı da düzeltti. Bu yeni sürümde ayrıyeten 100'den fazla kullanım ipucunu içeren bir Tips (İpuçları) uygulaması da dikkat çekiyor.

Similar threads

Microsoft, Windows 11 ile beraber gelen tasarım değişikliklerinde henüz geri adım atmaya hazır değil gibi görünse de, en azından işletim sisteminin görünümünün özelleştirilebilmesi için bazı yenilikler üzerinde çalışıyor. Windows 11'in son Insider derlemesinde (22509) Başlat menüsüne daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Windows 11, yeni işletim sisteminin en son önizleme yapısında geleneksel Windows 10 Başlat menüsüne geri dönme özelliğini tamamen engelledi ve bu süreçte bazı test kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Aslında bu şaşırtıcı bir gelişme değil, çünkü eski (sola hizalanmış) Başlat menüsüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Windows 11'in her ne kadar hala geliştirme evresinde olduğu belirtilse de, Microsoft'un yayınladığı yeni bir reklam görüntüsünde işletim sisteminin özellikleri ve yetenekleri anlatılıyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz reklam görüntüsünde Windows 11'in sloganının "sizi sevdiğiniz her şeye daha da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Eğer sızan Windows 11 ekran görüntülerindeki ortaya alınmış yeni Başlat menüsü hoşunuza gitmediyse, size iyi bir haberimiz var. Kullanıcılar hem klasik Başlat menüsünü geri getirme, hem de görev çubuğunun sol tarafına geri alma imkanına sahip olacaklar. Yeni sürüm sızdırıldığında Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Windows 11‘in gözle görülen en büyük değişiklikleri, görev çubuğu ve başlat menüsü tarafında yapılmıştı. Yeni işletim sistemi, ortalanan başlat menüsü ve görev çubuğu simgeleriyle kısa zaman önce iptal edilen Windows 10X‘i andırıyor desek yeridir. Ancak kimi Windows 10 kullanıcıları bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt