Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Midye Boreği Tarifi Resimli

Midye Boreği Tarifi Resimli
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sizlere harika bir borek tarifi vereceğim ozellikle calışan bayanlar icin akşam eve geldikleri zaman kısa surede yapabilecekleri hazır yufka ile yapılan kolay bir borek olacak tarifimizBen yaptım ve hemen resmini cektim sizlerle paylaşıyorum bakın nefis gorunuyorlar sizcede oyle değilmiMidye gorunumu ile cocuklarda bayılıyorlar bu boreklere

imagesmidyeboregitarifiresimli5ad3c94477cee

Oncelikle sizlere hemen malzemeleri sıralamak istiyorum 3 tane yufka,2 yemek kaşığı kadar tereyağı,bir cay bardağı su ic malzemesi icin ise peynir ve maydanoz dilerseniz pataeslide yapabilirisniz ben patatesli yaptım

Yufkaları 4 eşit parcaya bolun daha sonra bir parcası alın geniş tarafı size doğru olacak şekilde masaya serinUzerine erittiğiniz tereyağı ve su karışımı surun Yufkanın sivri ucu ve geniş kenarının ortası tutularak yufka buzulur kelebek şekli verilir Kanat kısımlarını cevirerek yukarıda birleştirilir birleştirilen yere peynirli harc konulur ve kenarlarını kapatılarak sigara boreği sarar gibi sarılır Tum yufkalara aynı işlem tekrarlanır Borekler yağlanmış tepsiye dizilerek Uzerine yumurta sarısı surerek 180 derecede kızarana kadar pişirin hepsi bu kadar tepsiye dizilir ve pişirilir

Similar threads

Sizlere fantastik bir börek tarifi vereceğim özellikle çalışan bayanlar için akşam eve geldikleri zaman kısa sürede yapabilecekleri hazırlanmış yufka ile yapılan kolay bir börek olacak tarifimizBen yaptım ve hemen resmini çektim sizlerle paylaşıyorum bakın lezzetli görünüyorlar sizcede böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Mantarlı Muska Boreği Oktay Usta Mantarlı Muska Boreği Nasıl Yapılır Resimli Mantarlı Muska Boreği Tarifi Mantarlı Muska Boreği Yapılışı Oktay Usta Mantarlı Muska Boreği Tarifi imagesmantarlimuskaboregitarifiresimli5ad447182370c Malzemeler : Mantarlı Muska Borek 3 Yufka 1 Paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yalancı Su Boreği Tarifi Resimli, Yalancı Su Boreği Tarifi, Su Boreği Tarifi Resimli imagesyalancisuboregitarifiresimli5ad431dab5b2f Gerekli Malzemeler (capı 40 olan tepsiye gore): 12 kişiliktir Yufkaları ıslatmak icin: 1 tatlı kaşığı tuz 2 corba kaşığı yağ 3 litre sıcak su 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Resimli Buzluk Boreği Tarifi Buzluk Boreği nasıl yapılır Buzluk boreği malzemeleri Buzluk Boreği Malzemeleri 3 adet yufka 4 corba kaşığı tereyağı 1 adet orta boy soğan 2 adet haşlanmış patates 100 gram salam 1 adet yumurta sarısı Yarım demet maydanoz Uzerine: Susam veya haşhaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Merhaba sevgili bayanlar sizlere sayfamızda harika bir borek tarifi vermek istiyorum ismi size oldukca ilginc gelebilir ama inanın tadı hicde oyle gelmeyecekEvet hemen pırtık boreğimizin tarifinize geciyoruz Pırtık Boğreği İcin Gerekli Olan Malzemeler: 4 adet yufka 1 adet orta boy soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt