bilgisayarci
FD Üye
Mikrodalgada Ketojenik Ekmek Tarifi İçin Malzemeler
- 1/2 (yarım) su bardağı badem unu
- 2 yemek kaşığı karnıyarık otu tozu
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 2 adet yumurta
- 1/4 (çeyrek) su bardağı yoğurt
Mikrodalgada Ketojenik Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm malzemeleri bir kapta güzelce karıştırıyoruz. Sonra 10 cm lik yada daha küçük bir kek kalıbına hazırlamış olduğumuz ekmek harcını döküyoruz.
- Sonra mikrodalgada 3 dakika pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
- Eğer mikrodalganız yok ise 180 derece fırında 20 dakikaya yakın kontrollu şekilde de pişirebilirsiniz.