Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Milföy Çanağında Tavuk Sote

Milföy Çanağında Tavuk Sote
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
milfoy-canaginda-tavuk-sote.jpg

Milföy Çanağında Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo tavuk göğsü
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 küçük kase haşlanmış bezelye
  • 1 küçük kase haşlanmış havuç
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Pulbiber, karabiber, kekik ,tuz
  • Zeytinyağ
  • 4 adet milföy kaşar
  • 1 yumurta sarısı

Milföy Çanağında Tavuk Sote Tanımı Yapılışı

  1. Tavukları çok büyük olmayacak formda doğrayalım.
  2. Tavaya alıp suyunu çektirelim.
  3. Üzerine zeytinyağını ekleyelim.
  4. Soğanı, sarımsağı, biberleri sırayla ekleyip soteleyim.
  5. Bezelye ve havuçları ekleyip karıştıralım.
  6. Son olarak salça, tuz ve baharatlarıda ekleyip tekrar karıştıralım.
  7. Yemeğimizi güveçlere hisse edelim.
  8. Üstüne milföylerin yapışmaması için pişirme kağıdı koyalım.
  9. Milföyleride üstüne kapatıp yumurta sarısı sürelim.
  10. Evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerine kızarana kadar pişirelim.
  11. Pişirme kağıdını çıkarıp yemeğimizi milföyün üzerine çevirelim.
  12. Son olarak üzerine kaşar peyniri rendeleyim. Afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt