Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföy Hamurunda Lahmacun

Milföy Hamurunda Lahmacun
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Milföy Hamurunda Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler

*200 gr kıyma
*12 adet milföy
*3 adet biber
*1 adet domates
*Kimyon
*Karabiber
*Pulbiber
*Kekik vb Baharatlar
*1 adet limon

Milföy Hamurunda Lahmacun Tarifi Yapılışı Merhabalar kendim evde denediğim basit bir pratik bir tarifim var ben 200 gr kıyma ile 12 adet milföy lahmacun yaptım Siz eğer kalabalık bir aileyseniz kıymanızı arttırabilirsiniz İlk önce kıymanızı bir tencereye alıp yarım saat ateşte pişiriyoruz Daha sonra üstüne biberlerimizi atıyoruz biberler öldükten sonra üzerine soyulmuş ufak ufak kesilmiş domatesleri atıyoruz Damak zevkinize uygun baharatları ekleyin Tenceremizi ateşten alıyoruz Ve milföylerin üstüne sürüp fırına veriyoruz Yaklaşık 10 dk fırında piştikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz
NOT : eğer isterseniz soğan ekleyebilirsiniz benim eşim sevmediği için eklemedim Ve eğer isterseniz üzerine rendelenmiş kaşar serpe bilirsiniz

Similar threads

Çıtır Çıtır Milföy Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy400 gram kıyma2 büyük soğan4 diş sarımsakMaydanoz2 adet domates2 adet biber1 yemek kaşığı biber salçası2 yemek kaşığı sıvı yağKarabiberPul biberTuz Çıtır Çıtır Milföy Lahmacun Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Fındık Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; *1 su bardağı ılık su *1 çay bardağı sıvı yağ *2 adet yumurta (sarının biri üzeri için) *2 tatlı kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *2 yemek kaşığı kuru maya *Aldığı kadar un Lahmacun içi için; *250 gr kıyma *1 adet küçük boy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yalancı Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler *250 gr kıyma *2 adet soğan *2 adet domates *Salça *Maydanoz *Karabiber *Kekik *Tuz *Sıvı yağ Krep için : *4 yumurta *3 su bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Alabildiği kadar un *Tuz Yalancı Lahmacun Tarifi Yapılışı Soğanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kıymalı Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler *8 adet kare milföy *200 gr kıyma *1 adet soğan *1 fincan haşlanmış bezelye *1 adet haşlanmış küçük havuç *1 tatlı kaşığı salça *Zeytinyağı *Tuz *Karabiber *Pulbiber Üzeri için; *Yoğurt *Susam Kıymalı Milföy Börek Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Lahmacun Tava Tarifi İçin Malzemeler *500 gr dana kıyma (tercihen döş) *2 büyük soğan *3 kırmızı biber *4 yeşil biber *3 domates *2 diş sarımsak (isteğe bağlı ) *1 kg patates *1 yemek kaşığı domates salçasi *1 yemek kaşığı biber salçasi *1 yemek kaşığı pulbiber(isot ) acı sevenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt