Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföy Hamurundan Börek

Milföy Hamurundan Börek
0
119

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Milföy Hamurundan Börek Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket milföy hamuru
  • Biraz kaşar yahut rastgele çeşit peynir
Üzerine;
  • 1 adet yumurta sarısı
  • Çörekotu
  • Susam

Milföy Hamurundan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Milföy hamurunu tek tek ayıralım ,buzu çözülünce ikiye bölerek görseldeki üzere kaşar peyniri koyalım.
  2. İstediğiniz üzere hal verebilirsiniz ,ben üçgen ve sigara böreği biçiminde yaptım.
  3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürüp ,susam ve çörekotu serpelim.
  5. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim yemeğe hazır.
Afiyet olsun????.

Milföy Hamurundan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Milföy Hamurundan Pratik Börek Tanımı İçin Gereçler 9 adet milföy hamuru İçine: 1 çorba kasesi kadar çökelek1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber Üzerine: 1 adet yumurtanın sarısıBir tutam susam, çörekotu Milföy Hamurundan Pratik Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Merhabalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Milföy Hamurundan Sebzeli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 yemek kaşığı tereyağı3 adet pırasa1 adet patates1 adet havuç1 adet milföy hamuruTuzKarabiberKırmızı toz biberKimyonZerdeçal Üzeri için 1 adet yumurta sarısıSusamÇörek otu Milföy Hamurundan Sebzeli Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Milföy Hamurundan Patatesli Kol Böreği Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru İç harcı için 6 adet orta boy patates3 adet orta boy soğan1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kırmızı biber Üzeri için 1 adet yumurta sarısı2 yemek kaşığı sıvı yağÇörek otu Milföy Hamurundan Patatesli Kol Böreği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Milföy Hamurundan Kahvaltılık Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru200 gr kaşar peyniri2 adet domates150 gr sucuk veya salam Üzeri için 1 adet yumurta sarısıSusam veya çörek otu Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı ketçap1 tatlı kaşığı kekik Milföy Hamurundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Milföy Hamurundan Küçük Mantarlı Pideler Tanımı İçin Materyaller 500 gr mantar2 adet yeşil biber1 adet kırmızı kapya biber1 adet domates1 yemek kaşığı sıvı yağ1 er çay kaşığı karabiber, pulbiber, tuz Üzeri için; (2 adet yumurta sarısı)KaşarNot; ben mantarlı yaptım siz isterseniz sucuklu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt