
Milföy Hamurundan Küçük Mantarlı Pideler Tanımı İçin Materyaller
- 500 gr mantar
- 2 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı kapya biber
- 1 adet domates
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 er çay kaşığı karabiber, pulbiber, tuz
- (2 adet yumurta sarısı)
- Kaşar
- Not; ben mantarlı yaptım siz isterseniz sucuklu, peynirli vs.kullanabilirsiniz.Kaşarda kullanmayabilirsiniz
Milföy Hamurundan Küçük Mantarlı Pideler Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci öncelikle gereçlerimizi küçük küçük doğrayıp hazırlayalım.
- Milföy hamurunu ikiye bölüp çok az merdane ile açalım .
- Kenarlarından içe hakikat kıvırıp pide halini verip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim.
- Yumurta sarısı sürüp içlerine mantarlı harcımızdan koyalım.
- 190 derece fırında kızarana kadar pişirelim .
- İnmesine yakın üzerine kaşar koyup dereceyi 210 getirip kaşarlar kızarana kadar pişirip küçük pidelerimizi sıcak olarak servise sunabiliriz afiyet olsun ????????
.