Milföy Hamurundan Minik Tarçınlı Kurabiyeler Tanımı İçin Gereçler
- ️1 milföy hamuru
- ️110 ml şeker (Yarım su bardağı)
- ️1 / 4 bardak tarçın
Milföy Hamurundan Minik Tarçınlı Kurabiyeler Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tarçın ve şekeri birlikte karıştırın.
- Yarısını çalışma yüzeyine dağıtın.
- Hamuru paketinden çıkarın ve tarçın ve şekerin üzerine yerleştirin.
- Kalan tarçın ve şekeri milföy hamurun üzerine serpin.
- Bir oklava ile açın.
- Hamuru evvel alttan ortaya yanlışsız yuvarlayın.
- Daha sonra üst tarafını ortaya yanlışsız yuvarlayın.
- Akabinde 1 cm genişliğinde dilimler halinde kesin ve fırın kağıt üzerine dizin.
- 180 derecede yaklaşık 20 dakika pişirin.