Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföy Şekli Şahane Börek

Milföy Şekli Şahane Börek
0
52

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
milfoy-sekli-sahane-borek.jpg

Milföy Şekli Şahane Börek Tarifi İçin Malzemeler

• 1 paket 10 lü milföy hamuru
  • 300 gram beyaz peynir
  • 15 adet mini sosis
  • 2 adet yumurta sarısı üzerine sürmek için
Hamur açmak için
  • Un

Milföy Şekli Şahane Börek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Milföylerimizi paketten çıkaralım buzu çözülmesini bekleyelim.
  2. O sırada iç malzemelerimizi hazırlayalım.İç malzemesini ben peynirli sosisli yaptım istediğiniz malzeme ile de yapabilirsiniz bu börekte önemli olan şekli iç harcı hazırsa tekrar milföylerimize geçelim.
  3. Milföyleri ikiye kesip çok az un altına serpelim maksat masaya yapışmasın oklava yardımı ile kare olacak şekilde inceltelim.
  4. Resimde görüldüğü gibi kesip şerit şerit kesilmemiş tarafı önce harcın üstünü kapatalım.
  5. Ardından şeritleri çapraz kapatalım zaten resimde görülüyor kapatmayı çok anlatamadım ve üzerlerine yumurta sarısı sürelim.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20- 25 dk pişirelim tabi her fırına göre pişme derecesi değişir gözünüz fırında olsun Afiyet olsun.
Milföy Şekli Şahane Börek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ispanaklı Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler Milföy İçine; 150 gram kıyma1 adet kuru soğan3 diş sarımsak500 gram ıspanakTuz ,karabiber, pulbiberSıvı yağ Üzeri için; Yumurta sarısı Ispanaklı Milföy Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavaya sıvı yağ yemeklik doğranmış soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 yaprak milföy hamuru *1 kalıp beyaz peynir *14 15 adet siyah zeytin(çekirdekleri çıkarılacak) Üzeri için; *1 yumurtanın sarısı Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi Yapılışı Milföy yapraklarını 10 dk kadar önceden buzluktan çıkaralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Milföy Börek (Pratik Ve Leziz) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy1 adet yumurta sarısı İçerisine; Lor peyniri (veya siz ne tercih ederseniz) Üzerine; ÇörekotuSusam Milföy Börek (Pratik Ve Leziz) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföylerimizi önceden çıkarıp biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 adet milföy hamuru ( kişi sayısına göre sayı artırılabilir ) İçi için : *Dilimlenmiş 6 adet kaşar peyniri *Dilimlenmiş 6 adet sucuk ( isteğe bağlı beyaz peynir, sosis vs koyulabilir) *Yapacağınız milföy kadar sucuk ve kaşar sayısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Kıymalı-Patatesli Milföy Börek Tanımı İçin Malzemeler 1 paket milföy ( ben 3 adedini kullandım ) İç malzemesi 50 gram dana kıyma1 orta uzunluk soğan3 adet patates ( rendelenmiş suyu sıkılmış)TuzKarabiberPul biber Sosu için 1 yumurta sarısı2 yemek kaşığı süt Kıymalı-Patatesli Milföy Börek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt