Milföyden Çikolatalı Çam Ağacı Tarifi İçin Malzemeler
- 4 kare milföy hamuru
- Sürülebilir çikolata
- Yumurta sarısı
- Pudra şekeri
Milföyden Çikolatalı Çam Ağacı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yılbaşı arefesine bu çam ağacı yakışırdı.
- Milföy hamurlarını oda sıcaklığında yumuşatalım ikiye bölmeyelim.
- İki tanesini dikdörtgen olacak şekilde boyuna doğru biraz açalım.
- Sürülebilir çikolatayı sürelim.
- Sonra diğer hamuru biraz açıp çikolatalı milföyün üzerine yerleştirelim.
- Kenarlardan bir parmak genişliğinde keselim ve çevirelim.
- Üzerine yumurta sarısı sürelim.
- 180 derece fırında milföyler kızarana kadar pişirelim.
- Üzerine pudra şekeri serpip servis edelim. Afiyetler olsun.