Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföylü Tavuk Baget

Milföylü Tavuk Baget

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Milföylü Tavuk Baget Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk baget
  • 4 adet milföy hamuru
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Üzeri için:
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 çay kaşığı susam
  • 1 çay kaşığı çörek otu

Milföylü Tavuk Baget Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yıkadığınız tavuk bagetleri tencereye alın ve üzerlerini geçecek kadar su ek edip haşlamaya başlayın.
  2. Tavuk suyunu lezzetlendirmek için soğan, sarımsak, tane karabiber yahut defne yaprağı ekleyebilirsiniz.
  3. Tuzu, karabiberi ve kırmızı toz biberi bir kasede karıştırıp haşlanan tavukların üzerine serpin.
  4. Milföy hamurlarını bir parmak kalınlığında şeritler halinde kesin ve baharata buladığınız tavukları sarın.
  5. Hamurların üzerine evvel yumurta sarısını sürün, akabinde susam ve çörek otu serpin.
  6. Bagetlerin ucunu alüminyum folyo ile sardıktan sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
  7. Tepsiyi, alt-üst fanlı ayarda 160 derecede ısıttığınız fırının orta kısmına yerleştirip üzerleri kızarana kadar pişirin.
Milföylü Tavuk Baget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt