Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Kapatılan Sınıf Oranı Yüzde 1'in Altında'

Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Kapatılan Sınıf Oranı Yüzde 1'in Altında'
0
49

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-360dbe9985d2490b57be462bc9f49441af5826be.jpg

Milli Eğitim Bakanı Özer, '71 bin 320 okulumuzda 850 bin derslik vardır. Bugün itibarıyla bu dersliklerden 4 bin 25 tanesi yüz yüze eğitime ara vermiştir. Yani oran yüzde 1'in altındadır' açıklamasını yaptı.

Similar threads

Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihleri ortasındaki ara tatilde öğretmenlerin okullara gitmeyip idari müsaadeli sayılacaklarını belirterek ''Öğretmenlerimize mesleksel gelişim eğitimini uzaktan eğitim halinde vereceğiz'' dedi. Orta tatilde öğretmenlere mesleksel gelişim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ankara'da lise öğrencileri ile toplantı yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ana odaklarının yüz yüze eğitimin devam etmesi olduğunu belirtti ve 'Okullara devam oranı yüzde 95’in üzerinde' dedi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’nın çeşitli ilçelerinden gelen Anadolu lisesi, fen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Omicron vakalarının artmasına ilişkin, 'Şu an itibarıyla yüz yüze eğitime ara verme gündemimizde değil' dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dünyada Omicron vakalarının artmasının Türkiye'de de okulların yüz yüze eğitime devam etmesiyle ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Milli Eğitim Bakanı Özer, eğitimde fırsat eşitliği için 2022 yılında 3 hedef belirlediklerini söyledi. Okul öncesine erişim oranı artırılacak, okullar arasındaki imkân farklılıkları azaltılacak. Öğretmenler de 3 ay zorunlu mesleki ve kişisel eğitim alacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, koronavirüs nedeniyle 198 derslikte eğitime orta verildiğini belirterek 'Vaka nedeniyle tatil edilen hiçbir okul yok' açıklamasını yaptı. trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, gündeme ait merak edilen soruları TRT Haber'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt