Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Kapatılan Sınıf Oranı Yüzde 1'in Altında'
Milli Eğitim Bakanı Özer, '71 bin 320 okulumuzda 850 bin derslik vardır. Bugün itibarıyla bu dersliklerden 4 bin 25 tanesi yüz yüze eğitime ara vermiştir. Yani oran yüzde 1'in altındadır' açıklamasını yaptı.
Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihleri ortasındaki ara tatilde öğretmenlerin okullara gitmeyip idari müsaadeli sayılacaklarını belirterek ''Öğretmenlerimize mesleksel gelişim eğitimini uzaktan eğitim halinde vereceğiz'' dedi.
Orta tatilde öğretmenlere mesleksel gelişim...
Ankara'da lise öğrencileri ile toplantı yapan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ana odaklarının yüz yüze eğitimin devam etmesi olduğunu belirtti ve 'Okullara devam oranı yüzde 95’in üzerinde' dedi.
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’nın çeşitli ilçelerinden gelen Anadolu lisesi, fen...
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Omicron vakalarının artmasına ilişkin, 'Şu an itibarıyla yüz yüze eğitime ara verme gündemimizde değil' dedi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dünyada Omicron vakalarının artmasının Türkiye'de de okulların yüz yüze eğitime devam etmesiyle ilgili...
Milli Eğitim Bakanı Özer, eğitimde fırsat eşitliği için 2022 yılında 3 hedef belirlediklerini söyledi. Okul öncesine erişim oranı artırılacak, okullar arasındaki imkân farklılıkları azaltılacak. Öğretmenler de 3 ay zorunlu mesleki ve kişisel eğitim alacak
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer...
Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, koronavirüs nedeniyle 198 derslikte eğitime orta verildiğini belirterek 'Vaka nedeniyle tatil edilen hiçbir okul yok' açıklamasını yaptı.
trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, gündeme ait merak edilen soruları TRT Haber'de...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.