Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Eğitim Bakanı Selçuk uzaktan eğitim sürecinin takvimini açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Selçuk uzaktan eğitim sürecinin takvimini açıklayacak
0
73

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
2254031_720x360.jpg

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde okullardaki eğitime ara verilerek başlatılan uzaktan eğitim sürecinin takvimine ilişkin açıklama yapacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Selçuk'un Bakanlık merkez binasındaki açıklaması saat 10.30'da başlayacak.

Similar threads

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde okullardaki eğitime ara verilerek başlatılan uzaktan eğitim sürecinin takvimine ilişkin açıklamalarda bulunuyor.  Bakan Selçuk, "Hastalığın ortaya çıktığı ilk günden itibaren isabetli karar almak için var gücüyle çalışıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitiminin 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını ve üç hafta süreceğini bildirdi. MEB'den yapılan açıklamaya göre, uzaktan eğitim süreci 19 Haziran Cuma günü tamamlanacak. Resmi eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İsteyen öğrenciler için uzaktan eğitimle yaz okulu var. Hazırladığımız güzel yayınlar, eğlenceli içerikler var. Okul yok ama ondan eminiz, tamam mı?" dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaz tatili süresince EBA (Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Aşamalı ve seyreltilmiş bir modelle eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Buna nazaran 31 Ağustos'ta okulları uzaktan eğitimle açıyoruz. 21 Eylül'de Bilim Heyeti tarafından tavsiye edilen sınıflarda, basamaklı ve seyreltilmiş biçimde yüz yüze eğitime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kabul edilen Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ilişkin "'Telafi eğitimi düzenlemesi' kısmi ve hızlandırılmış bir 'telafi' sürecini tanımlamaktadır." ifadesini kullandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt