Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mini Güveçte Piknik Keki

Mini Güveçte Piknik Keki
0
92

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
mini-guvecte-piknik-keki.jpg

Küçük Güveçte Piknik Keki Tanımı İçin Gereçler

• 2 yumurta
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı zeytinyağı yahut sıvı yağ
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya
Üzeri İçin
  • Damla çikolata
  • Ceviz yahut fıstık konutunuzda ne varsa

Küçük Güveçte Piknik Keki Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta ve şekeri çırpın sonra süt yağ ekleyip çırpmaya devam edin.
  2. Un kabartma tozu vanilya ekleyip çırpın.
  3. Yağlanmış küçük güveçlere paylaştırın üzerlerine ceviz fıstık çikolata dökün.
  4. 180 derece fırında pişirin afiyet olsun ????????
Not: Ben yağı zeytinyağı kullandım unu tam buğday unla yaptım şekeri esasen az diyet içinde pek uygun olur diye düşünüyorum ????????

Similar threads

Güveçte Beşamelli Pazı Yemeği Sevmeyene Sevdiren Lezzet Tanımı İçin Malzemeler 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet soğan2 diş sarımsak2 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber600 gr pazıTuzKarabiberPulbiberKırmızı toz biber Beşamel sos için; 2 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı un2 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Güveçte Sufle Tanımı İçin Materyaller 3 yumurta1, 5 çay bardağı şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı süt3 çay bardağı un1 paket kabartma tozu3 yemek kaşığı kakao İçi için; 1’er yemek kaşığı sürülen çikolata Güveçte Sufle Tanımı Yapılışı Yumurta ve şekeri yeterlice çırpın akabinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Güveçte Kaymaçina Tatlısı (Üsküp) Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt5 adet yumurta1,5 su bardağı şeker1 paket vanilya Güveçte Kaymaçina Tatlısı (Üsküp) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle yumurtaların sarısı ve beyazını ayıralım (Ayırmasanız da olur ben ayırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Güveçte Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler 700 gram tavuk bonfile2 adet kapya biber3 adet yeşil biber1 adet soğan3 adet domates1 yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı sıvı yağTuzKarabiberSıcak su Güveçte Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak bonfile etimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Güveçte Domates Soslu Kaşarlı Köfte Tanımı İçin Malzemeler Köfte için ; 500 gram kıyma1 adet yumurta1 küçük uzunluk kuru soğan3 tepeleme yemek kaşığı galeta unuKırmızı pul biberKarabiberKekikKimyonYenibaharKuru naneTuz Sosu için ; 1 buçuk su bardağı domates sosu (3 büyük domates rendesi)1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,480Konular
981,418Mesajlar
29,589Kullanıcılar
soylubrcSon üye
Üst Alt