Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mini Milföy Pizza

Mini Milföy Pizza
0
27

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
mini-milfoy-pizza.jpg

Mini Milföy Pizza Tarifi İçin Malzemeler

• 8 adet parmak sosis
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay bardağı domates sos
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı pulbiber
Üzeri için;
  • Rende kaşar
  • 7-8 adet zeytin
  • Mısır
  • Sürmek için yumurta sarısı
  • 1 paket milföy

Mini Milföy Pizza Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce sosisleri yuvarlak doğrayıp sıvı yağda biraz pişiriyoruz. Sonra salçasını ekleyip biraz daha pişiriyoruz. En son domates sosunu ekleyip bir iki karıştırdıktan sonra baharatları ekleyip soğumaya bırakıyoruz.
  2. Milföyleri hafif yumuşayınca kalıpla kesip üst üste koyuyoruz. Bir milföy tam, diğerinin ortası çukur olacak. Ben yuvarlak kalıp kullandım. Siz kare kalıp kullanabilirsiniz.
  3. Sonra orta kısmına domates sos sürüp biraz kekik serpiyoruz. Sosisli iç harcımızı, küçük doğranmış zeytini ve mısırı eşit şekilde dağıtıp üzerine rende kaşar koyuyoruz.
  4. Milföylere yumurta sarısı sürüp fırına atıyoruz. Üzeri hafif kızarana kadar önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
  5. Yuvarlak kalıpla kesince biraz milföy artıyor maalesef. Bu artanları da küçük parçalar halinde kesip fırına atabilirsiniz. Sonra rondodan geçirip toz haline getirebilirsiniz.
  6. Sütlü tatlılarda bisküvi gibi araya koyabilirsiniz. Ben bu sefer elde biraz yoğurup merdane ile açtım börek gibi yaptım. En son görselde var ???? Afiyet olsun ????
Mini Milföy Pizza Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt