Minik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Pandispanyası için;
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 pk vanilya
- 1 su bardağı un
- 3 dolu yemek kaşık kakao
- 3 su bardağı süt
- 5 yemek kaşığı şeker
- 4 yemek kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı margarin
- 1 pk vanilya
- Ilıyınca 1 paket krem şanti
- Hazır çikolatalı sos
- Hindistan cevizii
- Ve içine muz
Minik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tarife muhallebi ile başlayalım. Tüm gereçleri koyalım tenceremize.
- Orta ateşte daima karıştırarak pişirelim.
- Pişen muhallebiyi ılımaya bırakalım.
- Ilıdıktan sonra içine toz krem santi atıp çırpalım.
- Diğer taraftan kekimiz için yumurtaların akını sarısını ayırt edip şekerle çırpalım.
- Kakaomuzu unumuzu ve yarım paket kabartma tozunu ekleyelim.
- Yağlı kağıt yerleştirdiğimiz fırın tepsisine koyalım.
- 180 derecede 9 dk pişmesi kâfi olacaktık.
- Fırından çıkan, ılımış kekin üzerine 1 bardak süt gezdirelim.
- Hemen akabinde çay bardağı yardımıyla yuvarlaklar elde edelim.
- İki kat ortasını muhallebi ve muz koyalım .
- Kenarlarına da bu harçtan bıçak yardımıyla yedirelim en son hindistan cevizine buladıktan sonra üzerine çikolatalı sos dökelim.
Dolapta 2 saat kadar dinlendirip tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.
Minik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
     
    