Minnoş Pankek Tatlı Tabağı (Kendileri Minik Lezzetleri Büyük) Tanımı İçin Malzemeler
Kullandığım bardak ölçü 200ml
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı süt
- 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1,5 su bardağı un
- 2 tane muz
- 2 tane kivi
- 1 yemek kaşığı nar
- 1 yemek kaşığı çikolata kreması
- 1 yemek kaşığı beyaz çikolata
- 1 yemek kaşığı fındık kırığı
Minnoş Pankek Tatlı Tabağı (Kendileri Minik Lezzetleri Büyük) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ile şekeri köpük köpük olana kadar çırpın.
- Un ve kabartma tozu hariç sırasıyla diğer materyalleri ekleyin çırpın.
- Un ve kabartma tozunu ekleyip tekrar çırpın.
- Yapışmaz tavayı ocağa alın ısındıktan sonra pankek hamurundan 1 yemek kaşığı alıp dökün göz göz olunca diğer tarafını çevirin.
- Daha sonra pankekleri servis tabağına alın .
- Meyvelerle süsleyip ,üzerine eritilmiş çikolata kreması ve beyaz çikolatayı kaşıkla gezdirelim.
- En sonda nar tanelerini ve fındık kırığı serpelim.Afiyet olsun ????.
Minnoş Pankek Tatlı Tabağı (Kendileri Minik Lezzetleri Büyük) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı