Mis Üzere Bir Saray Sarması Tanımı İçin Gereçler
- 1 litre süt
- 1.5 su bardağı un
- 1 bardak şeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- Hindistan cevizi
- 1 paket kremşanti
- 1 su bardağı soğuk süt (Kremşanti için)
Mis Üzere Bir Saray Sarması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle muhallebi gereçlerimizi sırasıyla tencereye alıp, göz göz olana kadar karıştırıp, kaynatıyoruz.
- Sonrasında tepsimize hindistan cevizini güzelce boşluk kalmayacak formda yayıyoruz. Üzerine muhallebiyi döküyoruz.
- 1 su bardağı sütle hazırladığımız kremşantiyi soğumuş muhallebi üzerine yayıyoruz.
- Bıçakla keserek sarıp, en az 1 gece dolapta dinlendirip, servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.