Mis Üzere Yumuşacık Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
- 3 fileto tavuk göğsü
- 3 diş sarımsak rendesi
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Kekik
- Tuz
- Karabiber ,pul biber
- 200 gr kuyruk yağı
Mis Üzere Yumuşacık Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü kuşbaşı olacak formda doğrayın ve bir kap alın etleriniz içene sığacak büyüklükte olsun.
- Rendelediğiniz sarımsağı içine koyun.
- Üzerine biber salçasını, yağı ,baharatları ve tuzu ekleyip yeterlice karıştırın.
- Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü üstüne ekleyin düzgünce yedirin kapağını kapatın ve en az iki üç saat buzdolabında bekletin.
- Sonra iki tavuk göğsü bir kuyruk yağı olacak biçimde şişlere takın.
Mis Üzere Yumuşacık Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı