Missss Üzere Konut Üretimi Meyve Suyu Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet orta uzunluk portakal
- 2 adet limon
- 1 su bardağı şeker
- 2 2 buçuk litre soğuk su
Missss Üzere Konut Üretimi Meyve Suyu Tanımı Yapılışı
- Portakal ve limonları dondurucuya atıp bir gece donduruyoruz.
- Daha sonra sonraki gün donmuş limon ve portakalı 4-5 kesim halinde kesip rondodan geçirelim çok püre haline getirmeyelim.
- Daha sonra yuvarlak bir kabın içerisine şekeri ekleyelim ve rondodan geçmiş limon ve portakal suyunun suyunu çıkaralım 3 sefer su döküp geçirelim.
- Kalan posayı atalım şişelere doldurup içmeye hazır edelim????????????????(Şeker ölçüsünü siz damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz)