Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor Eriğin Faydaları

Mor Eriğin Faydaları
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mor Eriğin Faydaları Mor eriğin faydaları Kırmızı eriğin faydaları Erik ve erik kabuğunun faydaları Büyük bir sevinçle tükettiğimiz mor eriğin faydalarını biliyor musunuz melekler ? İşte mor eriğin sağlığımıza faydalarımoreriginfaydalari5c50635e8b05calt 1548772186 1548772186 moreriginfaydalari5c50635eba8cfmoreriginfaydalari5c50635eba8cf moreriginfaydalari5c50635eba8cf Mor ve kırmızı eriğin kabuğu yürek ve kansere karşın koruma sağlayıcı özelliktedir Karaciğer, böbrek ve sindirim sorunlarına karşı yardımsever olduğu belirtiliyor Romatizma, mafsal kireçlenmesi için yararlıdır Bağırsakları yumuşatıcıdır Kansızlığa aleyhinde kullanılabilir Ateş düşürücü Regl düzenleyici etkisi eriğin faydaları arasındadır B vitamini, magnezyum, potasyum bakımından zengindir Erik taze meyve ve kurutularak olarak yenmesinin yanısıra gibi komposto, reçel, pekmez, marmelat biçiminde de yenilmektedir Canlı yeşil görünümlü, sert, sulu ve lekesiz erikler tercih edilmelidir Gıda değeri bakımından kurutulmuş erik taze eriğe göre daha yüksek besin değerindedir id  

Similar threads

Mor Eriğin Faydaları nelerdir Mor Eriğin Faydaları Mor eriğin faydaları Kırmızı eriğin faydaları Erik ve erik kabuğunun faydaları Büyük bir sevinçle tükettiğimiz mor eriğin faydalarını biliyor musunuz melekler ? İşte mor eriğin sağlığımıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Mor eriğin faydaları Kırmızı eriğin faydaları Erik ve erik kabuğunun faydaları Mor ve kırmızı eriğin kabuğu kalp ve kansere yönelik koruma sağlayıcı özelliktedir Karaciğer, böbrek ve sindirim sorunlarına karşısında yardımcı olduğu belirtiliyor Romatizma, mafsal kireçlenmesi için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Mor eriğin faydaları Kırmızı eriğin faydaları Erik ve erik kabuğunun faydaları Mor ve kırmızı eriğin kabuğu kalp ve kansere yonelik koruma sağlayıcı ozelliktedir Karaciğer, bobrek ve sindirim sorunlarına karşı yararlı olduğu belirtiliyor Romatizma, mafsal kireclenmesi icin yararlıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Kuru Mürdüm Eriği ve Faydaları Mürdüm Eriğinin Yararları Kurutulmuş Mürdüm eriği Doğada yer alan birbirinden yardımcı bitkilkerden biri olan mürdüm eriği kurusu neleree iyi geliyor, kullanım alanları nedir öğrenmek için makalemizi inceleyebilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Eriğin faydaları eriğin faydaları, nelerdir, ve zararları, saymakla bitmiyor, buyrun gelin öğrenin bol bol erik yiyin arkadaşlar Benim en sevdiğim meyvelerin başında gelir erik Faydasını bilmem lakin, ishal ve karın ağrısı gibi zararlarını çok iyi bilirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt