elektronikci
FD Üye
Mor Lahana Kavurması (Yoğurtlu) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet küçük mor lahana
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
- Ceviz
Mor Lahana Kavurması (Yoğurtlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Mor lahana ince ince doğranır.
- Tavaya yağ alınır ve ince doğranmış lahanalar yağda yumuşayana kadar kavrulur.
- Bir kase içerisinde yoğurt,mayonez,tuz ve sarımsak karıştırır.
- Kavrulmuş mor lahanalar servis tabağına alınır ve yoğurtlu karışım üzerine dökülür.
- Ceviz eklenerek servis yapılır.