Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mor Lahananın Sıcak Hali (Mor Lahanayı Bide Böyle Deneyin)

Mor Lahananın Sıcak Hali (Mor Lahanayı Bide Böyle Deneyin)
0
19

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
mor-lahananin-sicak-hali-mor-lahanayi-bide-boyle-deneyin.jpg

Mor Lahananın Sıcak Hali (Mor Lahanayı Bide Bu türlü Deneyin) Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım mor lahana (Küçük boy)
  • 3 yemek kaşığı krema
  • 1 çay kaşığı tuz
Üzeri için
  • Kaşar rendesi

Mor Lahananın Sıcak Hali (Mor Lahanayı Bide Bu türlü Deneyin) Tanımı Yapılışı

  1. Mor lahanayı ince doğradığım tavaya aldım.
  2. Üzerine kremayı ek ederek karıştırdım kavurdum. Ben güvece döktüm siz küçük bir fırın kabı tercih edebilirsiniz.
  3. Lahanayı güvece döktüm üzerine kaşar rendesi serptim.
  4. Evvelden ısıtılmış 200derecelik fırında hafif kızarana kadar pişirdim. Sıcak olarak servis yaptım. Deneyeceklere afiyet olsun ????????.
 

Similar threads

Nefis Soslu Rengarenk Salata Tarifi İçin Malzemeler 4 adet büyük patates3 adet havuç (kavururken 4 kaşık sıvı yağ 2 diş sarımsak)2 su bardağı mor lahanaKüçük kase mısırKarabiberMaydonozDereotu Sosu için; 1 büyük kase yoğurt3 yemek kaşığı mayonez1 tatlı kaşığı hardal3 diş sarımsakTuz Nefis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Sıcak Su İle Kütür Kütür Lahana Turşu (Mor-Turuncu Havuç-Lahana ) Tanımı İçin Malzemeler Her bir kavanoz için; 2 diş sarımsak10 adet nohut1 yemek kaşığı kaya tuzu1 çay kaşığı toz şeker1 çay kaşığı limon tuzuYarım çay bardağından 1 parmak eksik sirke(üzüm tercihen )Kaynar su Sıcak Su İle Kütür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Kıymalı Kapuska Tanımı İçin Gereçler Lahana200 gr kadar kıyma2 soğan2 diş sarımsak2 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı salçaTuz ,baharat Kıymalı Kapuska Tanımı Yapılışı Lahana yaprakları yıkayıp doğradım sıcak suda 15 dk kadar haşladım. Diğer tencerede orta ateşte yemeklik doğradığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Tokat Metodu Kısır (Böylesini Kesinlikle Deneyin) Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı dolusu kısırlık bulgur (köy bulguruda olur)3 adet orta uzunluk ufak doğranmış soğan1 su bardağı sıvı yağ yada zeytinyağı3 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı domates salçası ( yoksa yerine 1 silme yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Mor Poğaça Tanımı İçin Malzemeler Havuç püresi için; 2 adet havuç1 çay kaşığı limon tuzu1 su bardağı su Poğaça için; 1 paket kuru maya1 su bardağı süt1 su bardağı yağ2 tatlı kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 adet yumurta beyazıHavuç püresi;7-8 su bardağı un Üzeri için; Susam Mor Poğaça Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt