Mor Meze Tanımı İçin Materyaller
- 1 orta uzunluk mor lahana
- 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 3 yemek kaşığı labne
- Tuz
- Süslemek için; mısır
Mor Meze Tanımı Yapılışı
- Lahanayı iri iri doğrayıp mutfak rondosuna alıyoruz ve çekiyoruz.
- Cekilen lahanamızı tavada 2 kaşık yağ ile 7-8 dk soteleyip bir kaba alıyoruz soğuyunca labne, yoğurt, tuz ekleyip karıştırıyoruz ve hazır servis edebiliriz.
- Zeytinyağı gezdirip mısır serptim ben afiyet olsunn.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.