teknolojiuzmani
FD Üye
Mor Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Gereçler
- 3 demet mor reyhan (taze)
- 1 tarçın çubuğu
- Bir avuç içi limon tuzu
- 1 bardak şeker
- 5/10 tane karanfil
- 2 litre kaynar su
Mor Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Mor reyhanı düzgünce yıkayın ve büyük bir leğene alın.
- Üzerine tüm gereçleri ekleyin (tarçın, limon tuzu, şeker, karanfil).
- Bunun üzerine kaynar suyu ekletin ve karıştırın.
- Demlenmeye bırakın, üstünü kapatabilirsiniz.
- Soğuduktan sonra 2 sürahiye alın ve isteğe nazaran üstüne buz ekleyip tüketebilirsiniz.
Mor Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.