Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor Soğan Turşusu

Mor Soğan Turşusu

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
mor-sogan-tursusu.jpg

Mor Soğan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler

  • 3-4 adet mor soğan
  • 1 çay bardağı sirke
  • 1 çorba kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 litrelik kavanozu dolduracak kadar kaynar içme suyu
Not; Tuz ve şeker miktarı damak zevkine göre değişiklik gösterebilir


Mor Soğan Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanlar yarım ay şeklinde kesilir parçalara ayrılır ve kavanoz doldurulur.
  2. Üzerine sirke, şeker ve tuz ilave edilir.
  3. En son kavanoz dolana kadar kaynar içme suyu doldurulur.
  4. 24 saat sonra turşu hazır olacaktır.
  5. Tüketirken buzdolabında muhafaza edilir. Afiyet olsun.
Mor Soğan Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt