Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Moral'im 0... TAKVIYE Edin Lütfen... Yorumlarınıza İhtiyacım Var.. !

Moral'im 0... TAKVIYE Edin Lütfen... Yorumlarınıza İhtiyacım Var.. !
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya Arkadaşlar Berbat Durumdayım Depresyona GiricemÇok Sevdigim Bi Kız VardıKıza Cok Aşık Oldum,Aşık Oldum derken Cebren Kendine Aşık ettirdiÇIkma Teklif'i Ettim kabul EttiCok Hoş Günler Yaşadık,1 hafta Her Tarafında Cennet'deyim Sandım1 hafta Sonradan kız '' Ayrılalım Dedi '' Neden Dedim'' dost olarak görüyorum sana aleyhinde hic bi yakın olma hissetmiyorum dedi'' Güzel karşıladım Tamam DedimCilalı Dedim DemesinedeKız 2 Gün Sonradan KAnka Deyip Bagrıma Bastıgım,her Defasında Yardımına Koştugum Aramızda En Kücük Hüsümet Bile Olmayan Cocuk'la Çıkmaya Başladıve bu Cocuk Dönüp Yüzüme bile BakmadıHer Gördüğü Yerde kafasını cevirip Yanımdan Uzaklaştı
Arkadaşlar Bu Duruma Hazmedemiyorum Ne Olursunuz Destek EdinCocugu Gidip Dövsem Bana Yakışmaz Boşver Diyorum bittim Tükendim artık

Similar threads

arkadaşlar kız arkadaşımla birbirimizi fazla seviyoruzyalnızca sevgili değil arkadaş gibiyizde yaşam arkadaşım o benım sadece sevgilim yok herşeyimi paylaşabildiğim bi dostumlakin en minik bi tartışmada kopma noktasına geliyoruzacısıyla tatlısıyla 3 senemi verdım bu kızaevlenmeyı düşünüyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
arkadaşlar nerden başlıcamı bilmiorum lakin şöle özetliyim Benim arkadaş kolejli bu kızla onun doğruca tanıştım msn den tanıştık anlıcanız kız varlıklı daha sonra webcam açtık birbirimize daha sonra ben ona bugunden için buluşalımmı dedim oda bi işim çıkmassa buluşabiliriz dedi işte bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar ben bugün sevdiğim kıza çıkma teklifi ettim fakat çeper zorkabul etmediniye derseniz bizim lisede öğle arası 1 saat ve kız açık havada beni bekliyorduMerenlerden çıkarken yanından geçtim ona fln da bozuldu galiba süratli çabuk sınıfa gittiarkadaşlarım sürükleye sürükleye yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
arkadaşlar sizden acill yardım istiyorumgçen aralık ayında bi kızla çıkmaya başladımbaşlarken bn hiç önemli değildimama gün geçtikçe birbirimize daha çok yakınlaştıkBilmiyorum bundan böyle nedendir bi gün kafamın tası attı sudan bi sebebten dolayı ayrıldım(o güne lanet ediyorum çünkü hayatımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
evet arkadaşlar derdim cok büyük cok kararsızım ve ne yapacagımı bılmıyorm imlâ cok uzun deil okuyun ve yorumlarını yyapın ne olur sizlere çok ihtiyacım var!!! seviste bir kıza aşık oldum kızla okullarımız öbür aynı okulda değiliz sadece servislerimiz benzer sabahtan ve akşamları goruyorm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt