Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Morpa Kampus Ne Kadar

Morpa Kampus Ne Kadar
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Morpa Kampus Ne Kadar
Morpa Kampus Ne Kadardır

Morpa Kampus Oğrenciler İcin; Morpa Kampusun 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 3880 TL'dir

Morpa Kampus Oğretmenler İcin; Oğretmenlerimiz, sınıflarındaki oğrenciler Morpa Kampusuyesi olduğu takdirde, okuttukları sınıfla ilgili her turlu iceriğe, olcme ve değerlendirme araclarına ve eğitim ortamında kullanacağı tum bilgi, veri ve dokumanlara ucretsiz uyelik paketiyle ulaşacaklardır

Morpa Kampus Veliler İcin; Cocukları Morpa Kampusuyesi olan veliler, cocuklarının yaptığı calışmaları takip etme olanağı sağlayan ucretsiz uyelik paketimize sahip olacaklardır

Morpa Kampus Kurumlar İcin; Uyemiz olan kurumlar, sınıflarında ve etudlerinde sistemde yer alan tum eğitim materyallerinden yararlanabilecekleri gibi oğrencilerinin de istedikleri zaman, istedikleri yerde Morpa Kampus'e ulaşmalarını sağlayabilirler

Morpa Kampusle ilgili detyalı bilgilere BURDAN ulaşabilirsiniz

alıntı

Similar threads

morpa kampus uye olma Morpa Kampuse uyelik suresi 1 yıldır Morpa Kampuse yılın veya eğitim doneminin herhangi bir tarihinde de uye olunabilir Boyle bir durumda uyelik suresi uyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır Morpa Kampusun 1 yıl icin gecerli olan yıllık ucreti KDV dahil 3880...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Morpa Kampus Veli Uyeliği nasıl yapılır Morpa Kampus Veli Uyeliği Morpa Kampus ’e; Morpa Kampus internet adresine girerek kredi kartıyla, Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve uye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampus şifreli uyelik kartı ile, 0212 512 62 09...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Morpa Kampus ucretlimi Ucreti Ne Kadar Evet Morpa Kampus ’un Uyeliği Paralıdır Morpa Kampus ’un Uyelik Suresi ve Ucreti Ne Kadardır? Morpa Kampus ’e uyelik suresi uyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 yıldır Tavsiye edilen uyelik donemi eğitim yılı olan 1 Eylul 30 Ağustos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Morpa Kampus Deneme uyelik Deneme uyeliği hakkı: Morpa Kultur yayınlarının 1, 2, 3, 4 ve 5 Sınıf 1200 – 1800 Soruda Temel Dersler, Yaprak Test, Matematik Sihirbazı ve Pratik Dil Bilgisi kitaplarından bir tanesini satın alan okurlar icin gecerlidir Deneme uyeliğinden her okur sadece 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Morpa Kampüs Ne Kadar Morpa Kampüs Ne Kadardır Morpa Kampüs Öğrenciler İçin; Morpa Kampüsün 1 sene için geçerli olan takvim ücreti KDV dahil 3880 TL'dir Morpa Kampüs Öğretmenler İçin; Öğretmenlerimiz, sınıflarındaki öğrenciler Morpa Kampüsüyesi olduğu takdirde, okuttukları sınıfla ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
858,506Konular
982,803Mesajlar
30,612Kullanıcılar
D-AZYSon üye
Üst Alt