Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Morpa Kampüs Paralımı

Morpa Kampüs Paralımı
0
208

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Morpa Kampüs ücretlimi Ücreti Ne Kadar

Evet Morpa Kampüs ’ün Üyeliği Paralıdır

Morpa Kampüs ’ün Üyelik Süresi ve Ücreti Ne Kadardır?

Morpa Kampüs ’e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 yıldır

Tavsiye edilen üyelik dönemi eğitim yılı olan 1 Eylül 30 Ağustos arasıdır Sistem üyelik süresi dolmadan 1 ay önce üyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır
Morpa Kampüs ’e yılın veya eğitim döneminin herhangi bir tarihinde de aza olunabilir Böyle bir durumda üyelik süresi üyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır
Morpa Kampüs üyesi öğrenciler her sene Ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler
Morpa Kampüs ’ün 1 sene için geçerli olan takvim ücreti KDV dahil sadece 3880 TL'dir *

Similar threads

Morpa Kampüs Veli Üyeliği nasıl yapılır Morpa Kampüs Veli Üyeliği Morpa Kampüs ’e; Morpa Kampüs internet adresine girerek kredi kartıyla, Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve üye eğitim kurumlarından edinilecek Morpa Kampüs şifreli üyelik kartı ile, 0212 512 62 09 numaralı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
morpa kampüse abone olmak istiyorum Morpa Kampüs Nasıl Aza Olunur Morpa Kampüs ’e üyelik süresi 1 yıldır Morpa Kampüs ’e yılın ya da eğitim döneminin herhangi bir tarihinde de üye olunabilir Böyle bir durumda üyelik süresi üyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır Morpa Kampüs Üye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Morpa Kampüsüne nasıl üye olunur Morpa Kampüs nedir: Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazır, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampüs ’e üyelik süresi 1 yıldır Morpa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Morpa Kampüsüne nasıl aza olabilirim Morpa Kampüs nedir Morpa Kampüs ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde desteklemek için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına yerinde, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampüs ’ün içeriği, 1982...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Morpa Kampüse Nasıl Kaydolunur Ilk Olarak Morpa Kampüs nedir öğrenelim arkadaşlar Morpa Kampüs ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazır, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt