Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mouse u Hareket Etirince Çıkan Efekt Ler Konusunda Yardımcı olabilecek varmı ?

Mouse u Hareket Etirince Çıkan Efekt Ler Konusunda Yardımcı olabilecek varmı ?
1
117
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

di4tras

FD Üye
Etkileşim
0
Web sitesi
di4tras.rf.gd
F-D Coin
0
Ekli dosyayı görüntüle 327

böyle mouse yı hareket etirince çıkan efektlerin nasıl yapıldığı hhakında bilgilendirebilecek biri varmo illa böyle olmasınada gerek yok herhangibir mouse efekti de olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Bilgisayar başında en sık karşılaşılan problemlerden biri bel ağrıları, diğeri boyun ve sırt ağrılarıdır çoğunlukla yaşamımızda karşılaştığımız eklem ve kas ağrılarının derhal tamamının kaynağı ortopedik yaşamamaktan kaynaklanmaktadır Ortopedik hayat insanın yatağından ayakkabısına, evdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Oyuna Bakış Valve Software'in hit oyunu HalfLife'ın bir modifikasyonu (MOD) olan CounterStrike, HalfLife'ın multiplayer özelliklerini, eğitimli bir AntiTerörist (CounterTerrorist) ya da Terörist takımları yaratacak şekilde değiştiriyor Oyuncular 4 değişik senaryodan birinde oynamak üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
FPS(First Person Shooter) olarak tanıdık karakterin gözünden çevreye baktığımız oyun tarzında, bir türlü içinden çıkılamayan “En iyi kaç fps ’de oynanır? sorusuna bundan böyle bir cevap bulmanın zamanı geldi diyorum Bu yazıda bildiğim ölçüde nacizane birtakım görüşler öne sürüp, görüşlerimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Slayt nasıl hazırlanır? Slayt hazırlama ile alakalı slayt programı seçildi, ana konumuz belirlendi, süremiz belli ve diğer slayt sayfalarında nelere değinileceği de planlandı. Şimdi geriye yapmamız gereken, sadece slayt yapımı ve slaydın gösterimi (sunumu) kaldı. Slayt programı seçim kısmında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu birincil gördüğüm süre işte demiştim, işte bütün benim istediğim oyun Ama malesef bu güzelim oyun yalnızca konsollardaydı, bu yüzden oynama şansını bulamadım Fazla şey kaçırdığımı düşünüyordum Acilen GH3 elimde, ve düşündüğümden fazla daha fazlasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,509Konular
982,848Mesajlar
30,638Kullanıcılar
lowelllSon üye
Üst Alt