Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mouse u Hareket Etirince Çıkan Efekt Ler Konusunda Yardımcı olabilecek varmı ?
böyle mouse yı hareket etirince çıkan efektlerin nasıl yapıldığı hhakında bilgilendirebilecek biri varmo illa böyle olmasınada gerek yok herhangibir mouse efekti de olur
Bilgisayar başında en sık karşılaşılan problemlerden biri bel ağrıları, diğeri boyun ve sırt ağrılarıdır çoğunlukla yaşamımızda karşılaştığımız eklem ve kas ağrılarının derhal tamamının kaynağı ortopedik yaşamamaktan kaynaklanmaktadır Ortopedik hayat insanın yatağından ayakkabısına, evdeki...
Oyuna Bakış
Valve Software'in hit oyunu HalfLife'ın bir modifikasyonu (MOD) olan CounterStrike, HalfLife'ın multiplayer özelliklerini, eğitimli bir AntiTerörist (CounterTerrorist) ya da Terörist takımları yaratacak şekilde değiştiriyor Oyuncular 4 değişik senaryodan birinde oynamak üzere...
FPS(First Person Shooter) olarak tanıdık karakterin gözünden çevreye baktığımız oyun tarzında, bir türlü içinden çıkılamayan “En iyi kaç fps ’de oynanır? sorusuna bundan böyle bir cevap bulmanın zamanı geldi diyorum Bu yazıda bildiğim ölçüde nacizane birtakım görüşler öne sürüp, görüşlerimi...
Slayt nasıl hazırlanır?
Slayt hazırlama ile alakalı slayt programı seçildi, ana konumuz belirlendi, süremiz belli ve diğer slayt sayfalarında nelere değinileceği de planlandı. Şimdi geriye yapmamız gereken, sadece slayt yapımı ve slaydın gösterimi (sunumu) kaldı.
Slayt programı seçim kısmında...
Guitar Hero III: Legends of Rock
GH'yu birincil gördüğüm süre işte demiştim, işte bütün benim istediğim oyun Ama malesef bu güzelim oyun yalnızca konsollardaydı, bu yüzden oynama şansını bulamadım Fazla şey kaçırdığımı düşünüyordum Acilen GH3 elimde, ve düşündüğümden fazla daha fazlasını...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.