Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mozaik Pasta (Pastahane Usulü)

Mozaik Pasta (Pastahane Usulü)

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Mozaik Pasta (Pastahane Usulü) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket petibör bisküvi sade
  • 1 paket yulaflı bisküvi burçak kullandım ben dilediğinizi kullanabilirsiniz
  • 1 paket krema
  • 200 gram sütlü çikolata
Üzeri için;
  • Yarım kutu sıvı krema
  • Yarım paket bitter çikolata
  • 2 kare sütlü çikolata
  • 2 kare beyaz çikolata

Mozaik Pasta (Pastahane Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bisküvileri elimizle parçalayıp küçültüyoruz. Bisküviler için ben puding yerine ganaj yapıyorum çok da lezzetli oluyor.
  2. Sıvı kremayı ocakta ılıdıktan sonra alıp çikolataları ekliyoruz. Bisküvilerin üzerine döküp, karıştırıp, kalıba döküyoruz ben çember kalıp tercih ettim siz dilediğiniz kalıpta yapabilirsiniz.
  3. Daha sonra üzerine ayrıyeten bir ganaj hazırlayıp, soğuduktan sonra döküyoruz ve eritilebilir beyaz çikolatayı benmari yöntemi eritip, üzerine dekor yapıyoruz.
  4. Üzerine süsleme yapıp dolaba atıyoruz. ????2-3 saat kâfi olacaktır dinlendirdikten sonra kahve ile afiyetle tüketiyoruz. Hem çok pratik hemde çok lezzetli bir tanım oluyor. Kesinlikle deneyin o kadar hafif ve lezzetli bir tarifki hemde çok pratik 15 dakikanızı lakin alır. Afiyet olsun.
Mozaik Pasta (Pastahane Usulü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Muhallebili Mozaik Pasta Tanımı İçin Materyaller Mozaik İçin 100 gram margarin1 su bardağı süt2,5 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı kakao2 paket sade petibör bisküvi Muhallebi İçin 4 su bardağı süt1 buçuk çay bardağı şeker2.5 yemek kaşığı un2.5 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kremalı Mozaik Pasta (Çok Pratik) Tanımı İçin Materyaller 2 paket petibör bisküvi3 yemek kaşığı kakao125 gram eritilmiş margarin yahut tereyağı1 çay bardağı süt1 küçük kase iri kıyılmış ceviz Kreması için: 2 paket krem şantiYarım su bardağından biraz fazla süt Ganaj: 200 ml sıvı krema100 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Mozaik Pasta (Anne Usulü) Tanımı İçin Materyaller 2 paket petibör bisküvi125 gram tereyağı1 su bardağı süt2-3 yemek kaşığı kakaoYarım su bardağı şekerYarım su bardağı ceviz içi1 paket vanilyaDileğe nazaran limon yahut portakal kabuğu rendesi Mozaik Pasta (Anne Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Cocostar Mozaik Pasta (Videolu) Tanımı İçin Materyaller Mozaik tabanı için; 2 paket petibör bisküvi ( 1 paket sade 1 paket kakaolu kullandım )1 su bardağı süt2 yemek kaşığı kakao1 yemek kaşığı dolusu tereyağYarım paket kare çikolata2 yemek kaşığı şeker1/2 (yarım) çay bardağı fındık yahut ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Çikolata Soslu Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 paket petibör bisküvi75 gram tereyağ2 yemek kaşığı kakao1/2 (yarım) su bardağı toz şeker1 su bardağı su1 paket vanilin1/2 (yarım) su bardağı dövülmüş fındık Ganaj için; 100 ml krema80 gram çikolata ( sütlü bitter karışık ) Çikolata Soslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt