Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket petibör bisküvi
- 100 gram eritilmiş margarin ya da tereyağı
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket kakao (3 yemek kaşığı)
Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvileri kırarak küçük modüllere ayırın ama ufalamayın.
- Eritilmiş tereyağı, süt, şeker ve kakaoyu bir kapta güzelce karıştırın.
- Daha sonra bu karışımı bisküvi modüllerinin üzerine dökün.
- İsteğinize nazaran içine fındık, ceviz de ekleyebilirsiniz.
- Daha sonra malzemeyi birleştirip elinizle rulo hali verin ya da istediğiniz bir kalıpta şekillendirin.
- Buzlukta 1-2 beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.