Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mozaik Pasta

Mozaik Pasta
0
133

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket petibör bisküvi
  • 1 çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 100 gram margarin
  • 80 gram çikolata (Yarı yarıya sütlü bitter karışık kullandım ben)

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karıştırma kabına bisküvileri alıp elimizle çok ezmeden ufalıyoruz.
  2. Üzerine süt, şeker ve kakaoyu ekliyoruz.
  3. Küçük bir tavada margarini eritiyoruz.
  4. İçine çikolatayı ekleyip güzelce karıştırıyoruz ve öteki gereçlere ekliyoruz.
  5. Kaşık yardımıyla tüm malzemeyi karıştırıp streç serdiğimiz uygun bir kalıba alıyoruz.
  6. Üzerini de streçle kapatıp buz dolabına kaldırıyoruz.
  7. En az 3-4 saat dinlendirip servis tabağına alabiliriz.
  8. Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
  9. Hindistan cevisi, çikolata, toz fıstık yahut fındık üzere gereçlerle süsleyebilirsiniz.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mozaik Pasta Tanımı İçin Materyaller 400 gram petibör bisküvi100 gram eritilmiş margarin1 su bardağı süt (Duruma nazaran arttırabilirsiniz)Yarım su bardağı toz şeker3 yemek kaşığı kakao Üzerini Süslemek İçin Hazır çikolata sos Mozaik Pasta Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Bisküvileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Çikolatalı Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler Bisküvili taban için 1,5 paket petibör bisküvi( ben konuttaki arda kalan bisküvileri kullandım)1 su bardağından biraz eksik süt130 gram tereyağı2 yemek kaşığı kakao Çikolatalı kreması için Yarım su bardağı sıcak suÇeyrek su bardağı kakao60 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler 2 paket sade petibör bisküvi4 yemek kaşığı toz şeker3 yemek kaşığı kakao50 gram margarin (2 yemek kaşığı)1 su bardağı süt1 su bardağı fındık ceviz badem karışımı1 su bardağı beyaz frambuazlı ve çilekli çikolata (Evde kalan çikolata kesimlerini kullandım )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Mozaik Pasta (Bildiğiniz Bütün Mozaik Pastaları Unutun) Tarifi İçin Malzemeler 125 gram tereyağ veya margarin2 su bardağı süt6 yemek kaşığı kakao10 yemek kaşığı şeker600 gram petipör büskivi Mozaik Pasta (Bildiğiniz Bütün Mozaik Pastaları Unutun) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler 1,5 paket petibör bisküvi2 yemek kaşığı kakao1 su bardağı şeker1 su bardağı süt1 çay bardağı damla çikolata1 çay bardağı kuru üzüm Üzeri için 80 gram çikolataCeviz fındık draje Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Petibör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt