iltasyazilim
FD Üye
MSN Dosya Gönderme 2019
2019 msn dosya gönderme sorunu
msnden dosya gönderemiyorum
Ilk Önce mesengerlerin aleyhinde tarafla benzer sürüm olması gerekiyor
eğer tarafların sürümde sıkıntı yahut
Msnden dosya göndermede sorun yaşıyorsanız muhtelemen yollamak istediğiniz dosyanın boyutu fazla yüksektirDosyalar maksimum 10 MB olabilirGöndermek istediğiniz dosyaları 10Mb'lık bölümlere ayırıp gönderebileceğiniz gibi yollamak istediğiniz dosyayı dosya sunucu hizmeti veren sitelere gönderip,erişim linkini mail adresine göndrebilirsiniz
Dosya boyutundada problem yahut Modem ayarlarından kaynaklanıyordurModemizin ayarlarını yapmanız gerekir
Bir diğer yöntem;
denetim masası emniyet ayarları gelişmiş ayarlar
gelen kuralları
uzun bir liste çıkıyor
yanlarında yeşil tik işareti var çoğunda
orada windows live messenger yazar yeri bulun ve
sağ tıklayıp kuralı devre dışı bırakın
*
msnden dosya gönderemiyorum
Ilk Önce mesengerlerin aleyhinde tarafla benzer sürüm olması gerekiyor
eğer tarafların sürümde sıkıntı yahut
Msnden dosya göndermede sorun yaşıyorsanız muhtelemen yollamak istediğiniz dosyanın boyutu fazla yüksektirDosyalar maksimum 10 MB olabilirGöndermek istediğiniz dosyaları 10Mb'lık bölümlere ayırıp gönderebileceğiniz gibi yollamak istediğiniz dosyayı dosya sunucu hizmeti veren sitelere gönderip,erişim linkini mail adresine göndrebilirsiniz
Dosya boyutundada problem yahut Modem ayarlarından kaynaklanıyordurModemizin ayarlarını yapmanız gerekir
Bir diğer yöntem;
denetim masası emniyet ayarları gelişmiş ayarlar
gelen kuralları
uzun bir liste çıkıyor
yanlarında yeşil tik işareti var çoğunda
orada windows live messenger yazar yeri bulun ve
sağ tıklayıp kuralı devre dışı bırakın
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.