Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müge Anlı'da şok! 21 yaşında Kübra 60 yaşındaki öğretmeniyle evlendi

Müge Anlı'da şok! 21 yaşında Kübra 60 yaşındaki öğretmeniyle evlendi
0
66

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
muge_anlida_studyo_buz_kesti_1630751294_8011.jpg

Müge Anlı'nın bugünkü programında izleyenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. 60 yaşındaki ortaokul öğretmeniyle kaçarak nikah kıyan 21 yaşında Kübra isimli genç kadının ailesi kızlarını bulmak için yardım çağrısında bulundu.

21 yaşındaki Ülkü Kübra 4 gün önce 60 yaşındaki ortaokul öğretmenine kaçtı. Ailesine mesaj gönderen Kübra, dün öğretmeniyle evlendiğini söyledi. Kızlarını bulmak isteyen aile Müge Anlı'nın programına çıkarak çağrıda bulundu. Kızlarının evlilik cüzdanını gösteren aile, öğretmenin yüzünü kesinlikle gizlenmemesini istedi. 

5xj80_1630751299_4402.jpg

Ülkü ve yaşlı adamın 8 yıldır birlikte oldukları ileri sürüldü. Stüdyodaki herkes şaştı kaldı. Ülkü'nün ablası şu ifadeleri kullandı: "Bu bir pedofili. Bunun adı sevgi değil. Bir her tür kabulüz, Ülkü evine geri dönsün"

MÜGE ANLI: OLACAK ŞEYLER VAR OLMAYACAK ŞEYLER VAR

Yaşanan olaya sessiz kalamayan Anlı ise "Hadi kız küçük de bu adamın aklı nereye gitmiş. Ben öğretmen bir ailenin çocuğuyum hiç yakıştıramadım. Hayatta olacak şeyler vardır olmayacak şeyler vardır. Böyle bir şeye düştüğünden git kendini at köprüden ama gidip de mesleğini, yaşını, aileni bu şekilde rencide etme. Çocukların da hayalleriyle oynamayın. İçimin enerjisi gitti" diyerek sitem etti.

6PHgs_1630751325_4294.jpg

858,500Konular
982,595Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt